AV Workshops & Lezingen

pano-av-workshop

AV Workshops gaat over “alles” wat met het maken van een AV te maken heeft. Techniek, het samenstellen van een AV productie bijvoorbeeld over de software van m.objects.

Bovendien organiseren we regelmatig evenementen en workshops waar AV presentaties worden vertoond en besproken. Onderstaand overzicht is deels voor individuele deelname maar ook een aantal is als een avondvullend programma te boeken.

Voor verenigingen en clubs zijn deze lezingen en workshops een geweldige invulling van een avond of dagdeel. Uiteraard kunnen we op maat ook een interessant programma samenstellen.

 

Workshop AV

In een sprankelende presentatie vertellen we wat een AV is en wat bij komt kijken om dit te maken. Een AV is meer dan alleen maar een serie foto’s. Het is een samengaan van beeld, muziek, live-geluid, ingesproken tekst en verhaallijn. Aan de hand van veel voorbeelden zal veel duidelijk worden.

AV Event

Avondvullend programma met diverse AV shows. Sprankelend gepresenteerd met interessante informatie hoe de producties tot stand zijn gekomen. Veel kijken en smullen van presentaties.

.