m.objects AV software

©HPT-03

m.objects creative

Beleef de fascinerende mogelijkheden van AV producties. AV shows in super HD kwaliteit. Maak uw eigen presentaties met m.objects directAV software. m.objects is één van de meest veelzijdige en krachtige softwareprogramma’s op de markt om geweldige shows te maken. Nieuwsgierig? We demonstreren het graag.

De gratis versie heeft 2 beeldsporen en 1 digitaal audio. Dit biedt al veel mogelijkheden om heerlijk met dit programma te spelen. Er is een show van de maken met een onbeperkte lengte, maar de EXE-file laat wel een mini logo zien van m.objects. U kunt ook starten in de “demo” module zodat u veel meer beeldsporen en audiosporen ter beschikking heeft. De lengte van een Exe file, in de gratis versie, is beperkt tot 2 minuten. Het programma zelf is onbeperkt te gebruiken. De m.objects basis voor € 100,65 laat al veel meer creativiteit toe, alleen al vanwege drie sporen.

U kunt m.objects gemakkelijk zelf proberen. Download het programma rechtstreeks van de m.objects website. Kies daar de nieuwste versie en alle Module/Beispiele en klik op Download. Het programma is ongeveer 130 Mb. Installeer het vervolgens. We kunnen ook het programma via WeTransfer of op CD naar u toezenden. Mail ons dan even hierover. Bekijk ook eens de video trainingen. Er is een aantal pdf gemaakt met een duidelijke uitleg.

  • Stap voor stap m.objects basis 2015
  • Stap voor stap licentiekode update
  • Meest populair is de m.objects Creative met een onbegrensd aantal beeld- en audiosporen. Alle mogelijke effecten, passe-partout, schaduw-effecten, dynamische transities, video editing, vele soorten video-bestanden direct toe te passen en bijzonder handige export functies.

Graag verzorgen we een geweldige avond voor u. Neem gerust contact op.

m.objects direct AV-Software is bij ons leverbaar in een aantal versies:

Prijzen

 

Zowel grootformaat digitale projectie als weergave op hoge resolutie beeldschermen van (foto)beelden en HD-video’s zijn dankzij de unieke directAV-techniek binnen een beperkt budget realiseerbaar. Realtime rendering van resoluties tot aanzienlijk hoger dan HDTV is standaard mogelijk met m.objects.

Bestellen en prijzen

m.objects basis € 100,65 is een versie dat softwarematig wordt vrijgegeven. We kunnen u vrijwel per omgaande de licentiecodes verstrekken. Als u tot aanschaf overgaat, genereren we met uw naam- en adresgegevens die codes. U krijgt van ons een pdfje met een uitleg hoe die codes ingegeven moeten worden. Zodra dat is gebeurt kunt u direct aan de slag en de mooiste AV-shows maken.

m.objects Live € 279,50 is een versie dat via een dongle wordt vrijgegeven. Die wordt u dus toegezonden. Ook hier is uw naam- en adresgegevens nodig om vrijgave codes te genereren. Binnen een termijn van 12 maanden betaald u alleen maar het prijsverschil tussen de Basic en de Live ofCreative versie als u besluit te upgraden.

m.objects Creative € 406,50 is een versie dat via een dongle wordt vrijgegeven. Die wordt u dus toegezonden. Ook hier is uw naam- en adresgegevens nodig om vrijgave codes te genereren. Binnen een termijn van 12 maanden betaald u alleen maar het prijsverschil tussen de Basic/Live en de Creative versie als u besluit te upgraden.

Nieuwe licentie   Update   Upgrade  
m.objects

basis 

€ 100,65 m.objects basic €  49,85  m.objects basic naar Live € 177,50
m.objects

Live

 

€ 279,60  m.objects plus/Live €  76,25 m.objects basic naar Creative € 305,65
m.objects

Creative

€ 406,55 m.objects Creative € 100,65 m.objects plus/Live naar Creative € 127,50
    m.objects Pro € 108,90    

Indien je moet updaten EN upgraden (bijvoorbeeld als je een m.objects basic hebt die je wilt updaten buiten de 12mnd periode en vervolgens van de basic naar de creative wil gaan) is die combinatie voordeliger. Je ontvangt overigens altijd eerst een prijsopgave. Mail voor prijsopgave