Video overzetten

Video

De ervaring leert dat er veel video materiaal “op de zolders” ligt dat niet meer afgespeeld kan worden door gebrek aan apparatuur. Maar het zijn wel waardevolle herinneringen. Laat het niet verloren gaan!

Wij kunnen onder andere de volgende beelddragers overzetten: V2000, Betamax, VHS, S-VHS, VHS-C, video 8, Hi8, digital 8, miniDV, geheugenkaartjes, SD-kaartjes en miniDVD.

Naar dvd/Blu-ray (BR)
Heeft u meer dan één tape over te zetten? We kunnen diverse tapes naar één dvd/BR overzetten of elke tape op een aparte dvd/BR. Als wij meerdere tapes naar één dvd/ BR overzetten, worden schakelkosten berekend. Op één dvd/BR past maximaal twee uur beeldmateriaal.

Naar Mediaplayer
Mediaplayers zijn erg handig voor opslag en weergave van de gedigitaliseerde videobanden en/of cameratapes via pc of tv. Veel m.objects gebruikers exporteren hun AV-shows naar een mediaplayer of USB stick.

Naar externe harde schijf
Wilt u uw beeldmateriaal nog gaan bewerken in uw videomontageprogramma? Laat het dan opslaan op een externe harde schijf. Wij slaan het dan op in een bestandsformaat dat het meest geschikt is voor montagedoeleinden. Uitstekend geschikt om verder te verwerken in uw video show en AudioVisuele presentaties.

 

 Prijzen video  op DVD  (consumenten tapes) SD HD
  • Video overzetten, starttarief inc. 2 uur

25,00

35,00

  • Daarboven voor elk uur of een deel ervan

12,50

17,50

  • Extra kopie DVD (SD kwaliteit) op *Blu ray (HD kwaliteit)

7,50

*17,50

  • Schakelkosten voor meerdere tapes op één DVD., Per extra tape

3,00

3,00

Prijs is exclusief externe harde schijf. (Zelf meeleveren of via ons aanschaffen tegen dagprijs)

 

Exclusief verzendkosten

dagprijs